Mijn naam is Lisan Vreede -de Wilde. Ik ben geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog), EMDR Practitioner en cognitief gedragstherapeut VGCt. Ik werk sinds 2009 met volwassenen en jongvolwassenen en ben momenteel werkzaam in zowel de generalistische basis-GGZ, als in de specialistische GGZ. In mijn werk als psycholoog heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van uiteenlopende problematiek.

Ik ben thuis in de behandeling van angst-, paniek- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek, traumatische ervaringen, psychosomatische problemen en identiteitsproblemen. Ik heb geruime tijd gewerkt met mensen met een autismespectrumstoornis (ASS).

Om psychologische problemen te behandelen, maak ik gebruik van moderne en state-of-the-art behandelmethodieken (evidence based). Ik ben thuis in Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Mindfulness en EMDR. Binnen de behandeling communiceer ik graag open en duidelijk. Mijn stijl van behandeling is persoonlijk, betrokken en toch professioneel.

Ik heb naast behandelen affiniteit met classificerende en (neuro-) psychologische diagnostiek.

Ik ben lid van de LVVP, VEN en VGCT.